Passa al contingut principal

Nos preparamos para el viaje

Ya quedan menos de 15 horas para que iniciemos el viaje! La previsión meteorológica no está del todo mal: no tendremos mucho calor  pero las temperaturas serán estables! Y parece que no tendremos ningún día de lluvia sino se equivocan los meteorólogos!

Previsión del tiempo para el lunes 8 de mayo a las 10 de la mañana


El tiempo en Alcúdia esta semana (enlace)

La que está garantizada es la energía de todos los participantes del viaje ya que esta semana han estado perfeccionando técnicas de diferentes deportes que practicaremos en la playa de Alcúdia junto al mar!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Assignació de les habitacions i dinant

Esperem l'assignació de les habitacions per poder descansar una mica i començar a preparar les primeres activitats. Ens podeu veure gaudint de la nostra autonomia a les habitacions com si fossin uns experts viatgers!!!. Hem fet el nostre primer àpat al menjador de l'hotel; ens podeu veure en algunes de les taules. No oblideu clicar sobre   MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos .

Fem escalada, tir amb arc i Zumba

Hem fet una llista de distribució al nostre canal de Youtube amb 7 vídeos fent Zumba i hem penjat fotos de les altres activitats. No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos, Ara, també estem fent escalada ... I tir amb arc ...  I una estoneta de Zumba ... Llista de distribució de vídeos fent Zumba ...