Passa al contingut principal

Nos preparamos para el viaje

Ya quedan menos de 15 horas para que iniciemos el viaje! La previsión meteorológica no está del todo mal: no tendremos mucho calor  pero las temperaturas serán estables! Y parece que no tendremos ningún día de lluvia sino se equivocan los meteorólogos!

Previsión del tiempo para el lunes 8 de mayo a las 10 de la mañana


El tiempo en Alcúdia esta semana (enlace)

La que está garantizada es la energía de todos los participantes del viaje ya que esta semana han estado perfeccionando técnicas de diferentes deportes que practicaremos en la playa de Alcúdia junto al mar!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Esmorzem i anem a fer activitats a l'aigua

Ara, després d'esmorzar, farem una caminada fins a la bahía de Pollença, a la cala Victòria, per a practicar uns esports naútics. No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos. Fotos de l'esmorzar... Vídeo i fotos dels esports naútics...

Sopem i ens preparem per la White Night

Després de tanta activitat al llarg de tot el dia, sopem i després ens preparem per la White Night. Hem fet una llista de distribució en el nostre canal de Youtube amb 7 vídeos de la desfilada i de la pròpia festa. També hi ha fotos. No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos Llista de distribució amb 7 vídeos ...

Assignació de les habitacions i dinant

Esperem l'assignació de les habitacions per poder descansar una mica i començar a preparar les primeres activitats. Ens podeu veure gaudint de la nostra autonomia a les habitacions com si fossin uns experts viatgers!!!. Hem fet el nostre primer àpat al menjador de l'hotel; ens podeu veure en algunes de les taules. No oblideu clicar sobre   MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos .