Passa al contingut principal

Dimarts 9 ... què passarà?

Després de la primera nit i havent esmorzat hem iniciat la caminada d'anada i tornada a Alcúdia. Alguns hem notat la "llarga" nit!. No oblideu clicar sobre MÉS INFORMACIÓ per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ruta turística: Coves del Drach, Castell de Bellver, Catedral, centre de Palma, ...

Avui hem iniciat una ruta turística per llocs i monuments emblemàtics: Coves del Drach, Castell de Bellver, Catedral de Palma, centre de Palma, ...  No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos

Vídeos i fotos de la primera nit

Us  deixem unes fotos i uns vídeos de la primera nit al Show de l'hotel/bar. Demà, després de dormir, més activitats al llarg de dia.  No oblideu clicar sobre     MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos. Quatre vídeos de la primera nit Unes quantes fotos. La propera nit, més.!!!

Últim matí, piscina, dinem i tornem volant ...

Últim matí, descansarem a la piscina de l'hotel, dinarem al buffet lliure i cami de l'aeroport per tornar.  No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos.